Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

University of Applied Sciences

Studiekeuzecheck

visual page

Heb je je ingeschreven voor de opleiding van jouw voorkeur? Dan ontvang je van ons een uitnodiging voor de Studiekeuzecheck. Schrijf je je na 1 mei voor het eerst in voor een opleiding van Stenden? Dan is het verplicht deze Studiekeuzecheck te doen. 

Voor een aantal opleidingen checken we op een andere manier of de opleiding bij je past, bijvoorbeeld via een intakegesprek. Op de inschrijfpagina van de opleiding van jouw keuze vind je of er sprake is van een Studiekeuzecheck of een andere procedure.

Vragenlijst

We adviseren om je voor 1 mei in te schrijven voor een studie als je in september wilt starten. Je hebt dan voldoende tijd voor het invullen van de Studiekeuzecheck. Deze Studiekeuzecheck is verplicht wanneer je je na 1 mei inschrijft voor een opleiding. 

Hoe beter jij je oriënteert, hoe groter de kans is dat je succesvol je studie doorloopt en hoe sneller je kunt afstuderen. De Studiekeuzecheck laat je zien hoe goed jij je hebt georiënteerd. Het levert je een individueel advies op. Het maken van de Studiekeuzecheck is verplicht wanneer je je na 1 mei inschrijft, maar het advies dat hier uitkomt is vrijblijvend. Je bepaalt zelf of je met de opleiding begint.

Hoe het werkt

  • Meld je in Studielink aan voor de opleiding van jouw keuze.
  • Je ontvangt van Stenden een e-mail met een uitnodiging voor de online Studiekeuzecheck.
  • Vul de Studiekeuzecheck in.
  • Je hoort van de opleiding of je je voldoende hebt georiënteerd en of je verder nog iets moet doen.

Vanaf 2018 gaan Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool fuseren! We gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool.

Ga verder naar www.stenden.com