Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

University of Applied Sciences

Assen

visual page

Kleinschalige Stenden-locatie, ook wel bekend als De Eekhorst. Met een pabo-opleiding gespecialiseerd in vernieuwingsonderwijs. Stenden Hogeschool Assen is een kleinschalige en overzichtelijke school waar jij als student persoonlijke aandacht krijgt.

Stad met veel evenementen

Je kent Assen vast van de TT: de jaarlijkse motorrace waar mensen uit de hele wereld op afkomen. Maar Assen organiseert meer evenementen, bijvoorbeeld op het gebied van dans. Sporten, winkelen, uitgaan of naar een museum: in Assen kan het allemaal. Wil je in Assen wonen? Op kamers is in Assen goed te betalen!

Meer informatie over Assen:

Adres, parkeren en OV

Adres

Stenden Hogeschool Assen (gebouw de Eekhorst) 
Zeemanstraat 1 
9406 BZ Assen 
assen@stenden.com 
+31 (0)592 853 300

Postadres

Zeemanstraat 1
9406 BZ Assen

Parkeren 

Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren op het parkeerterrein bij de school. 

Openbaar vervoer 

Vanaf het NS-station kan je bus 16, 83, 84, 51 of 52 nemen. Stap uit bij de eerste halte na de halte Weiersstraat. Steek over en loop even terug naar waar je vandaan bent gekomen en sla daarna rechtsaf de Troelstralaan in. Na tweehonderd meter ligt het gebouw De Eekhorst aan je rechterhand. Of neem lijn 20 richting Meppel. Deze bus stopt voor de Eekhorst (halte Weiersstraat).

Opleidingen

Stenden Hogeschool in Assen biedt de volgende twee pabo-opleidingen. 

Vanaf 2018 gaan Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool fuseren! We gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool.

Ga verder naar www.stenden.com