Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

University of Applied Sciences

Stenden University Bali

visual page

Kies je ervoor een deel van je studie op Bali te volgen? Dan zul je een prachtige tijd beleven. Op de Stenden-campus ontmoet je andere buitenlandse studenten en vind je alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals een bibliotheek en computerruimte. Ook is er een international office, waar medewerkers je helpen bij het regelen van praktische zaken.

Trots op cultuur

Bali is een prachtig eiland. Met houtsnijwerken, schilderkunst en allerlei ceremonies en festivals laten de Balinezen zien hoe trots ze zijn op hun Hindoeïstische cultuur. Het eiland heeft een schitterende natuur en een aangenaam klimaat. In Badung zijn tal van sport- en fitnessclubs waar je als student terecht kan.

Opleidingen, minors en certified courses

International Hospitality Management

Hou je van afwisseling en kan je onder grote druk het hoofd koel houden? Vind je het leuk om met mensen uit alle hoeken van de wereld in contact te komen? Dan is de vierjarige bacheloropleiding International Hospitality Management jouw studie!

International Business Administration

Wil jij die veelzijdige manager of ondernemer worden? Die excelleert in communicatie, leiderschap, problemen oplossen, strategie? Voor wie de internationale business geen geheimen kent? Dan is de vierjarige bacheloropleiding International Business Administration jouw studie!

Minors

  • Event Management 1
  • Marketing Management in Asia 2
  • Spa and Health Management 2

Meer informatie en aanmelden voor minors

Certified Courses 

Meer informatie over Bali

Contact

Adres

Stenden University Bali
Jalan Kubu Gunung, Banjar Tegal Jaya
Dalung, Kuta Utara, Badung
Bali 80361
Indonesia

Website

Stenden University Bali

E-mail

stendenbali@stenden.com

Telefoon

+62 (0)361 412 970

Vanaf 2018 gaan Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool fuseren! We gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool.

Ga verder naar www.stenden.com