Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

University of Applied Sciences

Emmen

visual page

In Emmen bevindt zich een grote locatie van Stenden. Hier kun je opleidingen volgen op het gebied van Economie en Management, Onderwijs, ICT en Techniek en Chemie. De locatie biedt alle faciliteiten die nodig zijn om goed te studeren. Daarnaast heeft de locatie Emmen het eigen restaurant Stones

Studeren en wonen in Emmen

In de regio Emmen valt veel te ondernemen. Zo bevindt zich in de binnenstad van Emmen het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland, met zowel vestigingen van grote ketens als gezellige kleine winkeltjes. Daarnaast vind je in de binnenstad van Emmen een grote diversiteit aan restaurants, kroegen en terrasjes.

Houd je van cultuur, theater of film? Dan voel je je in Emmen helemaal thuis. In het centrum vind je bijvoorbeeld belevenispark WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Genieten van een avondje film of theater? Bekijk de laatste films in bioscoop Utopolis of bezoek een (theater)voorstelling in het Atlas Theater. 

Vind je het belangrijk om te kunnen sporten naast je studie? Met de studentensportkaart kan je voor weinig geld sporten bij de vele sportclubs, sportscholen, tennisbanen of zwembaden in Emmen. 

Meer informatie over Emmen

Adres, parkeren en OV

Adres

Stenden Hogeschool Emmen 
Van Schaikweg 94 
7811 KL Emmen 
receptie.emmen@stenden.com 
+31 (0)591 853 100

Postadres

Postbus 2080
7801 CB Emmen

Parkeren 

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren op het parkeerterrein naast de school. Studenten en medewerkers krijgen toegang door middel van hun multifunctionele Stendenpas. Overige bezoekers kunnen bij de slagboom een inrijkaart verkrijgen en deze bij de receptie om laten zetten naar een uitrijkaart. 

Openbaar vervoer 

Neem vanaf het busstation Emmen bus 2, 12, 26, 43 of 600. Vraag aan de buschauffeur waar je het beste uit kunt stappen. Lopen kan ook, vanaf het busstation langs de Boslaan en Boermarkeweg. In ongeveer twintig minuten ben je bij Stenden.

Opleidingen

Geïnteresseerd in studeren bij Stenden Hogeschool in Emmen? Kies voor één van de onderstaande Bachelor, Master of Associate Degrees. Onderstaand vind je het opleidingsaanbod van onze locatie in Emmen.

Vanaf 2018 gaan Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool fuseren! We gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool.

Ga verder naar www.stenden.com