Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

University of Applied Sciences

Groningen

visual page

Kleinschalige Stenden-locatie in het hart van dé studentenstad van Noord-Nederland. Hier kun je verschillende pabo-opleidingen volgen, waaronder de Academische pabo. In het gebouw heb je diverse faciliteiten tot je beschikking, zoals een onderwijswerkplaats, library en mediatheek.

Studentenstad

Wil je studeren in een échte studentenstad? Dan ben je in Groningen helemaal op je plaats. Bijna een kwart van de 200.000 inwoners studeert. Aan studentenvoorzieningen dan ook geen gebrek. Van kroegjes, discotheken en eetcafés tot evenementen, theaters, bioscopen en musea. Heb je zin om lid te worden van een studentenvereniging of een (studenten)sportclub? Dan heb je in Groningen ruime keus.

Meer informatie over:

Adres, parkeren en OV

Adres

Stenden Hogeschool Groningen 
Phebensstraat 1 
9711 BL Groningen 
info@stenden.com 
+ 31 (0)50 311 29 55

Postadres

Phebensstraat 1
9711 BL Groningen

Parkeren 

Kom je met de auto? Rij dan voorbij het gebouw van Stenden en neemt de eerste weg links. Ga daarna twee keer rechtsaf en ga de parkeergarage in. 

Openbaar vervoer 

Stenden ligt op loopafstand van het NS-station. Steek de weg over en neem de brug naar het Groninger Museum. Ga na de brug rechtsaf en daarna voor de rotonde linksaf. Via het fietspad loop je de Phebensstraat in. Het gebouw van Stenden is aan je linkerhand.

Opleidingen

Pabo studeren? Dit kan op onze Stenden locatie in Groningen.

Vanaf 2018 gaan Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool fuseren! We gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool.

Ga verder naar www.stenden.com