Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

University of Applied Sciences

Leeuwarden

visual page

Hoofdvestiging van Stenden Hogeschool. Hier heb je keus uit veel hbo-opleidingen, zoals de hotelschool. Het moderne gebouw biedt een keur aan voorzieningen zoals ICT, de library, sportruimtes, een bank, een uitzendbureau en een werelds bedrijfsrestaurant. Ook vind je hier het viersterren Stenden Hotel.

Hbo-stad van het Noorden

Met drie hogescholen is Leeuwarden dé hbo-stad van het Noorden. Het is een historische stad met goede voorzieningen. Hou je van uitgaan, dan kun je terecht in talloze kroegen, discotheken en eetcafés. Met de studentensportkaart sport je voor weinig geld bij een van de vele sportclubs. Is kunst en cultuur meer jouw ding? Ook daarin blinkt Leeuwarden uit. Niet voor niets is de stad uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa 2018! Wil je andere studenten leren kennen, schrijf je dan in bij een van de studentenverenigingen.

Meer informatie over Leeuwarden

Leeuwarden studiestad

Adres, parkeren en OV

Adres

Stenden Hogeschool Leeuwarden
Rengerslaan 8 
8917 DD Leeuwarden 
info@stenden.com 
+31 (0)58 244 14 41

Postadres

Postbus 1298
8900 CG Leeuwarden

Parkeren

Kom je met de auto? Neem de inrit naar Stenden Hogeschool en je komt vanzelf op het parkeerterrein. Op een Open Dag is parkeren gratis.

Openbaar vervoer

Vanaf het busstation Leeuwarden (naast het NS-station) neem je lijn 612 naar Stenden. Stap na ongeveer tien minuten uit bij de halte 'Stenden Hogeschool', de tweede halte op de Rengerslaan. Aan de overkant zie je Stenden Hotel en Restaurant Wannee. Loop linksom langs het gebouw en je komt bij de hoofdingang.

Opleidingen

Stenden Hogeschool Leeuwarden biedt verschillende Bachelor-, Master en Associate Degrees in voltijd, deeltijd of duale vorm aan. Hieronder vind je een overzicht van alle opleidingen die in Leeuwarden worden aangeboden. 

Vanaf 2018 gaan Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool fuseren! We gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool.

Ga verder naar www.stenden.com