Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

University of Applied Sciences

Meppel

visual page

Kleinschalige Stenden-locatie. Hier kun je pabo-opleidingen volgen, waaronder de internationale pabo (ITEPS). In de werk- en leergemeenschap van Stenden Hogeschool Meppel is een grote betrokkenheid tussen docenten en studenten voelbaar. Studenten weten zich ‘gezien’ en ervaren het docententeam als toegankelijk en open.

Overzichtelijke en gezellige stad

Heb je een voorkeur voor een overzichtelijke stad? Dan voel je je vast snel thuis in Meppel. Meppel is klein, maar doet wat betreft gezelligheid niet onder voor grotere steden. Je kunt er goed uit eten, uitgaan, naar de schouwburg of bioscoop. Meppel ligt centraal en is gemakkelijk bereikbaar met de auto of trein. Wil je op kamers? Een mooie, betaalbare kamer heb je in Meppel gauw gevonden.

Meer informatie over Meppel

Adres, parkeren en OV

Adres

Stenden Hogeschool Meppel 
Van der Duyn van Maasdamstraat 1 
7942 AT Meppel
meppel@stenden.com 
+31 (0)522 853 400

Postadres

Postbus 496
7940 AL Meppel

Parkeren 

Kom je met de auto? Dan kun gratis parkeren op het parkeerterrein bij de school. 

Openbaar vervoer 

Kom je met het openbaar vervoer? Neem vanaf het NS-station Meppel buslijn 32 en stap uit bij de halte 'Tweeloo'. Lopen kan ook: je bent ongeveer vijftien minuten onderweg.

Opleidingen

Geïnteresseerd in studeren bij Stenden Hogeschool in Meppel? Kies voor één van de onderstaande pabo-opleidingen. 

Vanaf 2018 gaan Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool fuseren! We gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool.

Ga verder naar www.stenden.com