Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

University of Applied Sciences

Stenden Thailand

visual page

Op onze Stenden-campus in Bangkok studeren ruim 13.000 studenten uit Thailand en de rest van de wereld. Hier kun je gebruikmaken van de moderne faciliteiten, waaronder een sportcomplex dat veel verschillende sportieve activiteiten aanbiedt. Daarnaast zijn er verschillende winkelcentra, eetgelegenheden en bioscopen op loopafstand van de campus. Op de campus van Panyapiwat Institute of Management zelf zijn ook verschillende cafés en restaurants, waar je voor studentenprijzen van Thais eten geniet. 

Leren van Thaise gastvrijheid

De mensen in Thailand zijn vriendelijk en gastvrij. Een plek waar je dus bij uitstek de kunst kunt afkijken en je de waarden van de servicesector eigen kan maken. Bangkok is een bruisende wereldstad, waar altijd wel iets te beleven is.

Minors

  • Community Based Tourism
  • Marketing and Management in Asia 1
  • Event Management 2
  • International Relations
  • Spa & Health Business Concepts

Meer informatie en aanmelden voor minors

Meer informatie over Bangkok

Contact

Adres

Stenden Thailand
Panyapiwat Institute of Management (PIM)
5th Floor, CP ALL Academy Building
85/1 Moo 2 Cheangwattana Road
Bang-Talad, Pakkret
Nonthaburi, 11120 - Thailand

Telephone: +66(0)2 855 1487.

Facebook

Stenden Thailand Facebook

E-mail

stendenthailand@stenden.com 

Vanaf 2018 gaan Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool fuseren! We gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool.

Ga verder naar www.stenden.com