Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

University of Applied Sciences

Internationale hospitality master van Stenden Hogeschool weer beoordeeld als een van de beste master opleidingen van Nederland

woensdag 08 maart 2017

De internationale Stenden master in Hospitality & Service Management, behoort voor het tweede opvolgend jaar tot een van de beste internationale hbo-masters in Nederland. Dit blijkt uit de HBO Keuzegids Masters 2016 en 2017.

Kwaliteitszegel

Opleidingen en onderwijsinstellingen die in de HBO Keuzegids als beste beoordeeld worden, krijgen de speciale kwaliteitszegel toegekend. ,,Als je de kwaliteitszegel op een website of in een brochure van een onderwijsinstelling ziet staan, dan weet je dus meteen dat het onderwijs van kwalitatief zeer hoog niveau is’’ aldus de HBO keuzegids. De masteropleiding International Hospitality & Service Management van Stenden Hogeschool heeft een zeer positief oordeel van studenten en experts ontvangen. Dit betekent dat de masteropleiding tot de beste masters van het land behoort en daarom de speciale kwaliteitszegel toegekend heeft gekregen.

Het oordeel

Het expertoordeel is gebaseerd op oordelen van het NVAO, de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie die een deskundig en objectief oordeel geeft over de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen. De master studenten geven ook hun oordeel en zijn zeer tevreden met de uitstekende faciliteiten op de hogeschool maar ook met de deskundigheid van de docenten en de onderzoeksvaardigheden. Het team van professoren en docenten zijn zeer enthousiast over de beoordeling van de HBO Keuzegids. Craig Thompson, hoofd Stenden Hotel Management vertelt:,, We zijn trots dat ons master programma voor de tweede keer op rij als topopleiding is gekwalificeerd’’.

Dual degree

De heer Thompson voegt hieraan toe ,,We beschouwen ons internationale programma én de mogelijkheid om een Master of Science te behalen, als echte voordelen voor de studenten’’. Stenden biedt namelijk deze master studenten de mogelijkheid om een duale degree te behalen. Naast de Stenden Master of Arts kunnen studenten zich inschrijven voor een internationale Master of Science (MSc). Studenten halen twee internationaal aansprekende titels in 14 maanden. Deze mogelijkheid wordt aangeboden in samenwerking met de University of Derby in Groot-Brittannië, de nummer 1 in the Guardian University League 2015 op het gebied van Hospitality, Toerisme en Events. 

Meer over de master International Hospitality & Service Management
Meer over de master International Hospitality & Service Management (deeltijd)

Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool zijn gefuseerd! We gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool. Ga je binnenkort studeren en wil je meer weten over onze nieuwe hogeschool? Kijk dan op www.nhlstenden.com.

Ga verder naar www.stenden.com