Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

University of Applied Sciences

Onderzoeksteam binnen Stenden wint internationale prijs

vrijdag 09 juni 2017

De winnaar van de internationale I-Chrie Johnson & Wales Case Study Competition 2017 is bekend. De competitie bleek groot en het niveau erg hoog. Uit 18 kwalitatief zeer goede inzendingen is het Nederlandse onderzoeksteam Sustainability in Hospitality and Tourism, verbonden aan de Stenden Hotel Management School, als winnaar uit de bus gekomen.

Duurzaamheid in Australië

De winnende onderzoekscase ‘Aquis Great Barrier Reef Resort’ is geschreven door docenten van het onderzoeksteam en wordt gebruikt in het Master in Hospitality and Service programma.

Dr. Elena Cavagnaro vertelt: “Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van ons Master programma waarin docenten van Hospitality en Tourism Management samenwerken. De Aquis inzending gaat over duurzaamheid als toegevoegde waarde op economisch, sociaal en ecologisch niveau. Een complex voorbeeld en echt uitdagend voor onze studenten. Toch waarderen, volgens de studentevaluaties, zij deze uitdaging. Ik ben ervan overtuigd dat de jury deze positieve evaluaties in aanmerking heeft genomen bij het selecteren van onze case voor deze prestigieuze prijs.

Ik ben erg trots op mijn co-auteurs, Femke Vrenegoor en Sarah Seidel. Zij zijn leden van mijn onderzoeksgroep en respectievelijk docenten van Stenden Hotel Management School en Stenden Leisure and Tourism Management en delen mijn en Stendens inzet om voor het beste resultaat te gaan!"

Eerste prijs

De inzending wordt gepubliceerd in Case Study Journal van I-Chrie en mag worden gepresenteerd aan een mondiaal publiek tijdens de I-Chrie conferentie in Baltimore, USA. Verder ontvangt het team een compensatie van USD 1. 000 voor reiskosten.

Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool zijn gefuseerd! We gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool. Ga je binnenkort studeren en wil je meer weten over onze nieuwe hogeschool? Kijk dan op www.nhlstenden.com.

Ga verder naar www.stenden.com