Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

University of Applied Sciences

Open Dagen Hogere Hotelschool

Vrijwel elke maandag en donderdag

visual page

Overweeg jij een hotelmanagementopleiding? En wil je meer weten of twijfel je nog of de opleiding echt bij je past? Meld je dan aan voor de Open Dag van de Hogere Hotelschool en ontdek hoe jouw leven als hotelschoolstudent eruitziet. De Hogere Hotelschool Open Dagen worden tot en met mei op maandag en donderdag georganiseerd.

Hotelschool Open Dagen schooljaar 2017/2018: 

  • 4, 7*, 11, 14, 18 december 2017
  • 8, 11, 15, 18, 25 januari 2018
  • 1, 8, 12, 15, 17, 19, 22 februari 2018

* alleen voor Middelbare Hotelschool studenten.

  • Leeuwarden
  • Ontdek of de Hogere Hotelschool jouw opleiding is!
  • Voor havo-, vwo- en mbo-4 leerlingen

Programma

MHS/MOH-studenten

Heb je de Middelbare Hotelschool afgerond? Kom dan naar een van de Open Dagen speciaal voor MHS-studenten. Je volgt dan een aangepast programma, gericht op jouw ervaring en wensen. Welke van de bovengenoemde data een MHS Open Dag is, staat op www.stendencompass.com vermeld.

Kosten

Je betaalt € 15,- voor de lunch. Neem je iemand mee? Dan betaalt hij of zij ook dit bedrag. Je kunt maximaal één persoon meenemen. Je kunt betalen via iDeal op het moment dat je je aanmeldt voor de Open Dag.

Aanmelden

Je kunt kiezen uit een van de beschikbare data. Meld je aan via Stenden Compass, de website van de Hogere Hotelschool.

Meer weten

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met: rita.dijk@stenden.com of 058 244 15 00.

Adres, parkeren en OV

Stenden Hotel 
Rengerslaan 8 
8917 DD Leeuwarden

Parkeren

Kom je met de auto? Je kunt gratis parkeren voor het hotel. Neem de inrit P Stenden Hotel/Restaurant Wannee en meld je links bij de slagboom. Geef daarna aan dat je voor de Open Dag van de Hogere Hotelschool komt. Is het terrein vol? Rijd dan in plaats van links nu rechtdoor. Parkeer dan op het parkeerterrein van Stenden Hogeschool en vraag op de Open Dag om een uitrijkaart.

Openbaar vervoer

Vanaf het busstation Leeuwarden (naast het NS-station) neem je lijn 612 naar Stenden. Stap na ongeveer tien minuten uit bij de halte 'Stenden Hogeschool', de tweede halte op de Rengerslaan. Aan de overkant zie je Stenden Hotel en Restaurant Wannee. Loop linksom langs het gebouw en je komt bij de hoofdingang.

 

Vanaf 2018 gaan Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool fuseren! We gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool.

Ga verder naar www.stenden.com