Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Op de website van NHL Stenden vind je de actuele informatie van de opleiding Ad Hogere Hotelschool Duaal of Ad Hogere Hotelschool Deeltijd.

Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Op de website van NHL Stenden vind je de actuele informatie van de opleiding Ad Hogere Hotelschool Duaal.

University of Applied Sciences

Inschrijven voor Hogere Hotelschool

(Ad Hoger Hotelonderwijs)

Associate degree, duaal

visual page

Gefeliciteerd met je keuze! Je wilt je inschrijven voor de Hogere Hotelschool (Associate degree, duaal). We helpen je graag door de procedure.

Inschrijven voor februari 2018

Wil jij in februari 2018 starten met deze opleiding? Dan schrijf je je nog in bij Stenden Hogeschool. Meld je direct aan voor de opleiding via Studielink. Hiervoor volg je onderstaande stappen.

Inschrijven voor september 2018

Wil je in september 2018 met deze opleiding beginnen? Dan schrijf je je via Studielink in bij NHL Stenden. Kijk op de website van NHL Stenden voor meer informatie.

Eerst checken

Intakeprocedure

Daarna meld je je aan voor een intakegesprek. In dit gesprek bespreek je met ons jouw motivatie, je vooropleiding, je kwaliteiten en je werkplek.

Test

Als wij zeker willen weten of jij de kwaliteiten in huis hebt die nodig zijn voor de gastvrijheidssector, vragen we je eventueel om na het intakegesprek een competentietest te doen.

Werkplekscan

Ten slotte vraag je je werkgever een formulier in te vullen over jouw baan, je arbeidscontract en de begeleiding die jouw werkgever je kan geven. We noemen dit een werkplekscan. Download het aanmeldformulier en laat het onderdeel Werkplekscan door je werkgever invullen en ondertekenen en neem het mee naar het intakegesprek.

Op basis van het gesprek, de eventuele test en de werkplekscan beoordelen we of de duale opleiding geschikt voor je is.

Kosten

€ 100,-

Aanmelden

Je meldt je aan voor de intake via het aanmeldformulier. Print het formulier uit, vul het in en stuur het op naar: Stenden Hogeschool, t.a.v. Ingrid Lamsma, Postbus 1298, 8900 CG Leeuwarden.

Meer weten

Ingrid Lamsma: 06-19276507, e-mail shmsduaal@stenden.com.

Inschrijven werkt zo

Je schrijft je in op Studielink, de inschrijfportal van het ministerie van Onderwijs. Hiervoor heb je DigiD nodig. Volg de stappen:

  1. Maak een account aan. Je krijgt een persoonlijke Studielinkpagina. Belangrijk: selecteer op de startpagina het Nederlandse vlaggetje.
  2. Vul hier je opleidingsdetails in. Voor havo- en vwo-scholieren verschijnt hier het subkopje ‘Vakken’. Vul hier je vakkenpakket in.
  3. Klik vervolgens op Mijn opleidingen / Nieuwe inschrijving toevoegen:
  4. Selecteer de opleiding van jouw keuze. Je vindt de opleiding Hogere Hotelschool (Associate degree, duaal) onder de officiële naam Ad Hoger Hotelonderwijs.
  5. Bevestig de opleiding.
  6. Geef onder het kopje Instroommoment aan wanneer je met de opleiding wilt beginnen. Bevestig dit.
  7. Bevestig je inschrijving.
  8. Voer je betaalgegevens in en bevestig deze. Dit kun je ook later doen, als het maar vóór je inschrijving is.
  9. Volg de status van je inschrijving op je persoonlijke Studielinkpagina.

Studeren met een functiebeperking 

Binnen alle opleidingen zijn er individuele aanpassingen in het onderwijs, begeleiding en toetsing mogelijk. Bekijk de mogelijkheden bij Stenden en weet wat je moet regelen.

Studeren en Topsport

Bij Stenden kun je als topsporter je sportcarrière met het volgen van een opleiding combineren. Bekijk de mogelijkheden.

Regel de laatste stappen

Informatie over je opleiding

Wanneer begint je opleiding? Waar moet je zijn? Welke boeken heb je nodig? Het staat allemaal in de informatie die je eind juni/begin juli van Stenden ontvangt.

Vanaf 2018 gaan Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool fuseren! We gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool.

Ga verder naar www.stenden.com