Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

University of Applied Sciences

Alumni

visual page

Tijdens je studie doe je niet alleen kennis en ervaring op maar bouw je ook aan een enorm netwerk van leuke en waardevolle contacten. Wil jij in contact blijven met je oud-studiegenoten en met Stenden Hogeschool? Word dan lid van het alumni-netwerk.

Aanmelden

Meld je je aan, dan houdt het alumni-netwerk van jouw opleiding je automatisch op de hoogte van interessante informatie en evenementen, zoals:

  • reünies van je opleiding
  • symposia op je vakgebied
  • ontwikkelingen binnen je opleiding
  • loopbanen van je oud-studiegenoten

Stuur een e-mail naar de contactpersoon van jouw opleiding om je aan te melden. 

Contact

Wil je meer weten over het alumni-netwerk of heb je een vraag? Neem dan contact op met de contactpersoon van het alumni-netwerk van jouw opleiding.

Staat jouw opleiding er niet tussen? Neem dan contact met ons op: 058 244 14 41 of info@stenden.com

Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool zijn gefuseerd! We gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool. Ga je binnenkort studeren en wil je meer weten over onze nieuwe hogeschool? Kijk dan op www.nhlstenden.com.

Ga verder naar www.stenden.com