Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

University of Applied Sciences

Decanen

visual page

Als decaan zet je je in om leerlingen zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van een opleiding. Wij helpen je graag aan informatie over opleidingen, studiekeuzetesten en open dagen. Zodat jij jouw leerlingen goed kunt informeren en begeleiden. 

Stenden on Tour

Stenden on Tour helpt leerlingen op weg bij het maken van een bewuste keuze voor een vervolgopleiding. Ons eigen team komt langs in een camper vol met voorlichtingsmateriaal. Wij komen graag ook op jouw school langs. De inhoud van het bezoek stellen we samen met je op. Dit programma op maat kan bestaan uit:

  • beroeps- en studiekeuzetests
  • workshops
  • opleidingspresentaties

Een bezoek van Stenden on Tour aanvragen? Stuur een e-mail naar voorlichting@stenden.com.

Profielkeuzedag en Wegwijsdag

Heb je te maken met leerlingen die twijfelen over hun profielkeuze? Wij organiseren voor leerlingen uit havo 3 en vwo 3 twee evenementen: de Wegwijsdag (locatie Leeuwarden) en de Profielkeuzedag (locatie Emmen). Op deze dagen maken leerlingen kennis met de verschillende opleidingen van Stenden en volgen workshops die hen wegwijs maken in de profielen.

Contact

Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: 058 244 11 00 of info@stenden.com.

Vanaf 2018 gaan Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool fuseren! We gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool.

Ga verder naar www.stenden.com