Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

Stenden en de NHL bundelen hun krachten. Kies jij voor één van onze opleidingen? Je vindt ze vanaf nu op www.nhlstenden.com

University of Applied Sciences

Kwaliteit en accreditatie

visual page

De kwaliteit van het onderwijs is de eerste prioriteit van Stenden Hogeschool. Het is belangrijk dat studenten en medewerkers daarover meedenken en bijdragen. Stenden streeft duurzaam onderwijs na, waarbij planet, people en profit met elkaar in evenwicht zijn.

Praktijkgericht

Je opleiding bij Stenden bereidt je goed voor op je professionele carrière. Je komt veel in je toekomstige werkomgeving. Dat kan in een van de leerbedrijven van Stenden, zoals het viersterren Stenden Hotel, een mediastudio, een evenementenbureau en diverse onderzoeksinstituten. Daarnaast loop je stage en doe je praktijkopdrachten.

Accreditatie

Alle opleidingen van Stenden voldoen aan de kwaliteitsnormen van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). De NVAO toetst de opleidingen elke vier jaar. Verscheidene opleidingen hebben daarnaast nationale en internationale erkenningen en accreditaties.

Stenden Hogeschool en NHL Hogeschool zijn gefuseerd! We gaan verder als één hogeschool: NHL Stenden Hogeschool. Ga je binnenkort studeren en wil je meer weten over onze nieuwe hogeschool? Kijk dan op www.nhlstenden.com.

Ga verder naar www.stenden.com